Доставка і оплата

Варіанти оплати

  1. Готівковкою при отриманні товару.
  2. Оплата на карту Приват банку (без комісії).
  3. Безготівковий розрахунок (за банківськими реквізитами).
  4. Накладений платіж при отриманні замовлення “Новою Поштою”.

Способи доставки

  1. Самовивіз у Києві з Rapid SUP Center – XPark, Парк Муромець. Доставка по Києву за домовленістю.
  2. В інші міста Новою Поштою, Delivery, а також за домовленістю іншими перевізниками.

* Надувні дошки пакуються у складеному вигляді у сумку-чохол (розміри: 100см х 55 х 30), для пересилання пакуємо товар у картонні коробки. Весла та інше спорядження для пересилання пакується у захисну плівку, картон.

Доставка службою «Нова Пошта»
Доставка в будь-яке місто України здійснюється за допомогою української служби доставки «Нова Пошта». З будь-якого регіону, в будь-який населений пункт країни Ваша посилка буде доставлена в найкоротші терміни (до 5 днів). При здійсненні покупок в нашому інтернет магазині заповніть форму замовлення, вказавши назву населеного пункту, Ваші особисті дані і номер найближчого складу «Нова Пошта», а ми подбаємо про те, щоб посилка прийшла в зазначений термін.

При оформленні заказу слід враховувати:

Вартість накладеного платежу – 20 грн (оформлення декларації) + 2% від суми накладеного платежу. Вага посилки розраховується на складі «Нова Пошта» та розраховується за тарифами кур’єрської служби (від 30 грн.)

Доставка товара кур’єром по Києву

Кур’єрська доставка та Експрес-доставка обговорюється і оплачується окремо.

Доставка іншими транспортними компаніями

Щоб отримати посилку за допомогою будь-якої іншої служби доставки (Автолюкс, Інтайм тощо) – зв’яжіться з менеджером інтернет магазину «Rapid SUP» і ми розглянемо варіант відправки за допомогою іншої служби. Вартість такої доставки буде залежить від діючих цін на послуги перевізника.

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ:

Інтернет-магазин Ярослав гарантує право на повернення товару належної якості, який Вам не підійшов та не був у використанні протягом 14 днів згідно статті 9 Закону про захист прав споживачів. Виключенням є товари належної якості, які не підлягають поверненню та обміну, згідно постанови Кабінету міністрів від 19 березня 1994р №172  (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/172-94-%D0%BF) . Обов’язковою умовою є такі вимоги: товар не був у використанні, збережено його товарний вигляд, споживчі якості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, який було видано покупцю разом з замовленням, згідно ст.9 закону про ЗПП (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1023-12)

Відправку сплачує відправник, у випадку повернення товару належної якості, в іншому випадку відправлення сплачу отримувач. Потім замовлення буде повернено на склад.

Спосіб повернення коштів: Грошові кошти можуть бути перераховані на картковий рахунок, вказаний Вами.
Отримати додаткові інформацію, Ви можете за телефоном:

  • (067) 100-10-89

Або написати нам на електронну пошту: rapid.net.ua@gmail.com

Приємних Вам покупок!