Ви зараз переглядаєте Історія бренду Rapid SUP
Найкращий SUP-атлет України Олексій Сиденко випробовує надувну дошку Rapid 12’6” під час підготовки до сезону 2018р. Канарські острови, Лас Пальмас.

Історія бренду Rapid SUP

Завдяки зусиллям ентузіастів SUP в Україні, минулого року було створено перший національний бренд SUP – Rapid. Серед продуктів бренду є як надувні так і жорсткі композитні спортивні дошки, а також весла, одяг та аксесуари. Дизайн продуктів створюється вУкраїні та Італії, виробничі підрядники знаходяться в Україні та Китаї.

Цього року, за підтримки бренду Rapid, українські спортсмени мали змогу вперше в історії взяти участь у найбільших в світі зимових перегонах із SUP– Gla Gla Race 2018 у французських Альпах разом з 494 спортсменами з 18-ти країн світу.
За будь-яких умов, SUP очікує чудове майбутнє в індустрії спорту та відпочинку на воді. В першу чергу завдяки низькому порогу входу для аматорів, розгалуженій мережі прокатів, доступним цінам на обладнання та перспективі включення SUP в програму Олімпійських ігор. Вочевидь Україна, як держава з видатними традиціями у веслуванні, чудовими результатами у веслувальних видах спорту та видатними атлетами-веслувальниками має активніше приєднуватись до процесу розвитку національного SUP-спорту як такого.

Rapid team Ukraine на старті найбільших в світі зимових перегонів Gla Gla Race 2018, Annecy, France

Залишити відповідь