Варіанти оплати

  • Готівковкою при отриманні товару;
  • Оплата на карту Приват банку (без комісії);
  • Безготівковий розрахунок (за банківськими реквізитами);
  • Накладений платіж при отриманні замовлення “Новою Поштою”.

Способи доставки

  • Самовивіз у Києві з Rapid SUP Center – XPark, Парк Муромець.
  • Доставка по Києву за домовленістю.
  • В інші міста Новою Поштою, Delivery, а також за домовленістю іншими перевізниками.
    * Надувні дошки пакуються у складеному вигляді у сумку-чохол (розміри: 100см х 55 х 30), для пересилання пакуємо товар у картонні коробки. Весла та інше спорядження для пересилання пакується у захисну плівку, картон.

Доставка службою «Нова Пошта»

Доставка в будь-яке місто України здійснюється за допомогою української служби доставки «Нова Пошта». З будь-якого регіону, в будь-який населений пункт країни Ваша посилка буде доставлена в найкоротші терміни (до 5 днів). При здійсненні покупок в нашому інтернет магазині заповніть форму замовлення, вказавши назву населеного пункту, Ваші особисті дані і номер найближчого складу «Нова Пошта», а ми подбаємо про те, щоб посилка прийшла в зазначений термін.

При оформленні заказу слід враховувати:

Вартість накладеного платежу – 20 грн (оформлення декларації) + 2% від суми накладеного платежу. Вага посилки розраховується на складі «Нова Пошта» та розраховується за тарифами кур’єрської служби (від 30 грн.)

Доставка товара кур’єром по Києву

Кур’єрська доставка та Експрес-доставка обговорюється і оплачується окремо.

Доставка іншими транспортними компаніями

Щоб отримати посилку за допомогою будь-якої іншої служби доставки (Автолюкс, Інтайм тощо) – зв’яжіться з менеджером інтернет магазину «Rapid SUP» і ми розглянемо варіант відправки за допомогою іншої служби. Вартість такої доставки буде залежить від діючих цін на послуги перевізника.

ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ:

Інтернет-магазин гарантує право на повернення товару належної якості, який Вам не підійшов та не був у використанні протягом 14 днів згідно статті 9 Закону про захист прав споживачів. Виключенням є товари належної якості, які не підлягають поверненню та обміну, згідно постанови Кабінету міністрів від 19 березня 1994р №172 (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/172-94-%D0%BF) . Обов’язковою умовою є такі вимоги: товар не був у використанні, збережено його товарний вигляд, споживчі якості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, який було видано покупцю разом з замовленням, згідно ст.9 закону про ЗПП (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1023-12)

Відправку сплачує відправник, у випадку повернення товару належної якості, в іншому випадку відправлення сплачу отримувач. Потім замовлення буде повернено на склад.

Спосіб повернення коштів:

Грошові кошти можуть бути перераховані на картковий рахунок, вказаний Вами.
Отримати додаткові інформацію, Ви можете за телефоном:

(067) 100-10-89
Або написати нам на електронну пошту: rapid.net.ua@gmail.com

Приємних Вам покупок!